Laga tak

Lägga takpapp, spika råspont och läkt, skruva takplåt. Att lägga tak består av flera steg som måste genomföras noggrant. Grundarbetet är viktig och även materialvalet. Är det inte korrekt gjort, kan kondens lätt bildas och du får ett fuktangrepp på taket. Du kanske undrar, ska du laga taket själv eller ringa oss takläggare i Malmö?

Säkerhetsaspekter och felmarginaler

Har du aldrig lagt tak innan är det inte bara materialvalet att ta hänsyn till. Du måste givetvis se till att du kan arbeta säkert på taket, särskilt om det är ett brant tak. Och för att taket ska bli rakt och framförallt tätt, måste takpannorna också läggas ut korrekt. Vi takläggare i Malmö har många års erfarenhet på ryggen, och ställer nu denna till din förfogan. Vill du få ett fackmannamässigt utfört uppdrag? Överlämna då “Projekt Laga Taket” åt oss.

Att anlita en takläggare 

Många fattar beslutet att kontakta en takläggare i Malmö för att få jobbet gjort. I längden kan detta bli mer ekonomiskt fördelaktigt, eftersom det kan bli dyrt att göra fel i ett projekt av detta omfång. Vill du ha en hand med i arbetet så kan du berätta detta när du anlitar oss. På så sätt garanteras ett sakkunnigt arbete och ett proffsigt resultat. På köpet har du fått vara med och lära dig lite.

Takläggare i Malmö: referenser och F-skatt

Det är klart att vi uppfyller alla regler. Du kan kontakta våra tidigare kunder för att be om referenser om du känner att du behöver det. Googla även fram recensioner som skrivits om oss. Glöm inte att när du anlitar oss takläggare i Malmö så får du också rätt till ROT-avdraget. Detta kan hjälpa dig att spara upp till 30% av arbetsinsatsen, det vill säga upp till 50 000 SEK. Boka oss i god tid så att du får arbetet utfört när du behöver det.