Pris på takläggare i Malmö

Är det dags för ett nytt tak på villan? Kanske har du ett äldre tak som behöver bytas ut, eller så vill du kanske byta tak av mer estetiska skäl. Oavsett anledningen kan det vara skönt att få hjälp av proffsen. Då är det bra att veta priset på oss takläggare i Malmö.

Renovera tak själv eller med hjälp av takläggare

Många väljer en pengasparande kombination: de gör en del av arbetet själva och låter sedan en takläggare i Malmö göra resten av arbetet. Du som till exempel har pannor på ditt tak kan välja att själv plocka ner pannorna och köra iväg dem till återvinningscentralen för att spara lite pengar. Då är arbetet förberett tills när vi takläggare i Malmö kommer. Räkna med att betala runt 500 – 700 SEK i timmen. Tiden det kommer att ta oss att lägga ditt tak beror helt på hur taket ser ut samt vilka specifika önskemål du har.

Att anlita oss takläggare i Malmö

När det blir dags att hitta en ersättare för ditt tak kan vi takläggare i Malmö hjälpa dig från steg 1. Vi ser över ditt tak och gör en analys: vad behöver göras? Hur mycket kommer det att kosta? Och var kan du spara in pengar? Vi har F-skattesedel, och med oss får du också rätt till ROT-avdraget, med vilket du kan spara seriösa summor.

Lycka till med det nya taket!