Att anlita takläggare

Är det dags att lägga nytt tak på villan? Kanske har taket blivit för gammalt och gör skäl för bytet. Eller kanske du vill byta taket för att ge ditt hus ett ansiktslyft? Oavsett anledningen kan du hyra takläggare i Malmö. Med en professionell takläggare går bytet snabbare och du behöver inte oroa dig över att själv gå balansgång på höga höjder. Men vad kostar det att anlita oss, och vilka fördelar kan vi erbjuda?

Kostnad för nytt tak och takläggare

Kostnaden för taket kommer att variera beroende på materialet du väljer. Tegeltak är i regel dyrare: du kan räkna med att det kommer att kosta runt 200-250 SEK per kvm. Kostnaden för betong- och plåttak är lite lägre. För dessa material får du räkna med 155-215 SEK per kvm. Timkostnaden för oss takläggare i Malmö ligger runt 500-700 SEK i timmen.

Hur lång tid det kommer att ta för oss att byta ditt tak beror på hur det är utformat och vilket material du väljer. Ett plåttak tar lite längre tid att lägga, medan pannor går snabbare att fixa. Lite grovt kan du räkna med allt från 30 minuter upp till 2-3 timmar per kvm. Vänd dig till oss för en bedömning: vi kommer att se över ditt tak och ge dig ett bra prisförslag.

Fördelarna med att anlita oss takläggare i Malmö

Vi är en seriös firma som garanterar ett gediget arbete. Vi har F-skattesedel och är momsregistrerade, och du kommer alltid att ha rätt till ROT-avdraget när du anlitar oss. Detta kommer att hjälpa dig enormt, eftersom det ger dig möjlighet att dra av upp till 30% av kostnaden för själva arbetsinsatsen, upp till en gräns på 50 000 SEK per person.

Du som är lite händig av dig kanske väljer att ta ner det gamla taket själv, och köra det till återvinningscentralen. Efter det tar vi takläggare i Malmö gärna över och lägger det nya taket åt dig. Vår sakkunnighet och långa erfarenhet kommer att garantera ett resultat som du kan känna dig nöjd med.

En investering som är värd sitt pris

Takbyten är en stor investering, det går inte att komma ifrån det. Men om det kommer att löna sig eller ej, det beror helt på vem som gör jobbet åt dig. Väljer du att anlita oss takläggare i Malmö kan vi garantera ett tak som håller sin livstid ut, så att du kan känna dig lugn och trygg i ditt snygga bygg.